Hautaus- ja kukkapalvelu

Koskipirtin palveluihin kuuluu myös hautaustoimistonpalvelut.

Autamme teitä järjestämään läheisenne viimeistä matkaa ja saat kauttamme niin arkut, kuljetukset, kukat, kuolinilmoitukset kuin hautakivityötkin. Muistotilaisuus järjestyy myöskin, joko meillä Koskipirtillä tai esimerkiksi seurakuntatalolla. Emmekä ole myöskään sidoksissa paikkakuntaan. Kokonaisuus kootaan aina tarpeen mukaan.

Otathan yhteyttä niin sovimme joko ajan jolloin tapaamme Koskipirtillä tai voimme tulla myös esimerkiksi kotiin sopimaan asioista. Jos pitkä matka on este niin asiat järjestyy kyllä, joko puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Arkut ja uurnat: Saatte kauttamme kotimaiset arkut ja uurnat, niiden valikoiman löydät sivuilta sht-tukku.fi sekä levolle.fi

Kuljetukset ja siirrot: Vainajan siirtoihin meillä on oma hautausauto käytössämme. Halutessanne voitte olla mukana pukemassa läheistänne, sekä saattamassa häntä sairaalalta/terveyskeskuksesta srk:tiloihin. Tai voimme tehdä tämän täysin puolestanne. Siunauspäivänä voimme siirtää läheisenne puolestanne siunauspaikalle, muutamia poikkeuksia on tilojen puolesta, jolloin emme valmiiksi voi siirtää. Tai riippuen siunauspaikasta, siirtyen saattueena ja/tai kantajien kanssa siirtäen hänet siunaustilaisuuteen.

Kukat: Kukkien mallit ja hintatiedot löydätte sivustolta kukathautajaisiin.fi voitte sieltä katsoa millaisen tai minkätyylisen kukkalaitteen haluaisitte, tarpeen mukaan malleja voidaan muokata toiveidenne mukaan niin värien, kukkien kuin koon suhteen. Hintaan voidaan vaikuttaa joko pienentämällä tai suurentamalla kukkalaitteen kokoa. Kukkalaitteiden hintaan kuuluu suoraan värssy ja omistusteksti laminoidulla kortilla, käsinkirjoitetusta nauhatekstistä veloitamme lisämaksua 30€. Toimitamme kukkalaitteet valmiiksi siunauspaikalle Polvijärvellä ja Joensuussa, tai sen voi hakea meiltä Koskipirtiltä. Tilauksen voitte tehdä meille joko meillä paikanpäällä, puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla.

Kuolinilmoitukset: Kauttamme onnistuu kuolinilmoitukset toivomaanne lehteen. Paikallisissa lehdissä, Karjalainen ja Outokummunseutu ovat ilmoitukset heidän omien hinnastojen mukaisesti. Muihin lehtiin ilmoituksen toimittamisesta voimme periä pienen välityspalkkion, riippuen heidän käytännöistään. Ilmoituksen aineiston voimme suunnitella yhdessä, tai voitte lähettää sen meille spostiin tai kuvana puhelimeen. Tai halutessanne voitte suunnitella ilmoituksen Karjalaisen suunnittelu sivustolla https://www.myyjaosta.com/ilmoita/karjalainen/Kuolinilmoitus. Tietoja kuolinilmoituksista löytyy https://asiakaspalvelu.karjalainen.fi/lukijailmoitukset/kuolinilmoitukset.

Hautakivityöt: Saatte kauttamme niin uudet hautakivet, kuin olemassa olevien kivien kunnostamiset ja tietojen lisäämiset. Sekä myös laatat muistolehdon kiveen.

Muistotilaisuus: Suunnittelemme kanssanne muistotilaisuuden toiveidenne ja tarpeidenne mukaan.

kukathautajaisiin.fi
sht-tukku.fi
levolle.fi
hyvathautajaiset.fi